Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Όπως είναι ίσως γνωστό στους περισσότερους Κυθήριους, στο Διακόφτι υπάρχει ΕΝΑΣ Σύλλογος: Ο "Αναπτυξιακός Σύλλογος Επαγγελματιών Διακοφτίου" του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος εδώ και ένα χρόνο.

Λόγω της ιδιότητάς μου αυτής προφανώς, τον τελευταίο καιρό έχω γίνει δέκτης πολλών ερωτήσεων σχετικά με την διάσταση απόψεων που παρατηρείται μεταξύ του Συλλόγου και του site με τον τίτλο "Diakofti.gr"…

Θα πρέπει λοιπόν να γίνει σαφές (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ότι παρά την ονομασία, ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω site, και προφανώς οι απόψεις που παρουσιάζονται εκεί δεν εκφράζουν παρά μόνο τον ιδιοκτήτη του.

Εμείς σαν Σύλλογος προσπαθούμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τους Φορείς του Νησιού (Δήμος, Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος, Λιμενικό Ταμείο κλπ) μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Έχουμε τα τελευταία χρόνια μια καλή και ειλικρινή συνεργασία η οποία ήδη έχει αποφέρει αποτελέσματα κατά γενική ομολογία και προσδοκούμε και αγωνιζόμαστε για ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Μάρθα Σταθάκη

Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Επαγγελματιών Διακοφτίου

Φωτογραφία αρχείου: Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου