Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τον Προϊστάμενο Τ.Υ. του Δήμου την περιοχή της Αγ. Αναστασίας όπου εκτελείται το μεγάλο έργο οδοποιίας που θα συνδέει την επαρχιακή οδό Ποταμού - Καραβά με τον οικισμό της Αγ. Πελαγίας. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσω της Περιφέρειας Αττικής και με φορέα εκτέλεσης το Δήμο Κυθήρων.
Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και σε αυτές απασχολούνται τοπικά συνεργεία με αποτέλεσμα σημαντικό μέρος των μεγάλων χρηματοδοτήσεων που με πολύ δουλειά και μεθοδικότητα έχουμε φέρει, να κατευθύνεται στην τοπική κοινωνία μέσω της απασχόλησης προσωπικού. Από την ίδια εργολαβία θα κατασκευαστεί και ο δρόμος Διακοπουλιάνικα-Προγκί-Γερακάρι, βγάζοντας από την απομόνωση περιοχές του βόρειου τμήματος των Κυθήρων, μετά από δεκαετίες.
Επισκέφθηκα επίσης την Πλατεία Ποταμού όπου με τους συνεργάτες μου οριστικοποιήσαμε τις θέσεις των πάγκων της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς (Παζάρι) ενόψει ψήφισης του Κανονισμού Λειτουργίας της από τα συλλογικά όργανα του Δήμου μας.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου