Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ''

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Δέσποινα. Έχω αποφοιτήσει ως προπτυχιακή αλλά και ως μεταπτυχιακή σπουδάστρια από το Παιδαγωγικό τμήμα της Αθήνας και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός από το 2008. Το 2016 ήρθα στο νησί, όπου ζω έκτοτε με την οικογένειά μου.
Τα Κύθηρα από μόνα τους αποτελούν έναν υπέροχο τόπο να ζει κανείς. Είναι όμως ζωτικής σημασίας να γίνει επιτέλους το βήμα οι κάτοικοι που το επέλεξαν να μπουν στο κέντρο της προσοχής. Πρέπει επιτέλους να λυθούν ζητήματα που τόσα χρόνια αφέθηκαν στην τύχη τους. Στους νέους χρειάζεται να δωθούν τα κίνητρα να εξελίσσονται εδώ. Ο τουρισμός, η υγεία, ο αθλητισμός, τα πολιτισμικα δρώμενα οφείλουν να πάρουν τη θέση που τους αξίζουν μακρια από «βολέματα» και σκοπιμότητες. Ας δημιουργήσουμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο δράσης για το νησί μας. Αρκετά πια με τις «αρπαχτές».
Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας γιατί μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, ειδικά στον τομέα της παιδείας. Στηρίζω τον Ανάργυρο Σοφίο γιατί πιστεύω στο όραμα του και στην ΑΚΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ του.
Μαζί μπορούμε να φέρουμε μία νέα προοπτική για την ευημερία όλων μας.

Πηγή: ''Ελεύθερα Κύθηρα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου