Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων-Αντικυθήρων κ. Ζαχαρίας Σουρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπατριώτες μας ανακοινώσαμε το ψηφοδέλτιο Νίκης και Προοπτικής για τις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο  της Παράταξης μας  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ» συστρατευόμαστε στον αγώνα για να πετύχουμε την μεγάλη αλλαγή στα νησιά μας. Συστρατευόμαστε για να δώσουμε στον τόπο μας την Πνοή που του λείπει, την Ελπίδα που του στέρησε ο κ. Χαρχαλάκης κι η παρέα του, την Βιώσιμη Ανάπτυξη που είναι η μόνη επιλογή για το μέλλον των νησιών μας.
Εμείς ξεκινήσαμε ήδη τον αγώνα μας με πίστη στις ιδέες μας, με αφοσίωση στο στόχο μας, με εμιστοσύνη στις δυνάμεις μας και με προσήλωση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνδημοτών μας για ποιότητα ζωής. Επιδίωξη μας είναι κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια και κάθε συμπολίτης μας να γνωρίσει το Πρόγραμμά μας. Να διαπιστώσει τις ανεπάρκειες και τις παραλείψεις του κ. Χαρχαλάκη. Να συγκρίνει τις προτάσεις μας με τα μεγάλα και κούφια λόγια της σημερινής Δημοτικής Αρχής και τελικά να κρίνει με ηρεμία και ψυχραιμία ποιον θα ψηφίσει την 8η Οκτωβρίου για να φέρει την πραγματική αλλαγή στα νησιά μας.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της οξύτητας. Δεν θα υιοθετήσουμε ανίερες πρακτικές. Δεν θα «ξεστρατήσουμε» σε ύβρεις και χτυπήματα «κάτω από το μέση». Δεν θα συρθούμε στην τοξικότητα και στις χωρίς επιχειρήματα επιθέσεις. Ούτε θα πελαγοδρομούμε απαντώντας σε ανούσια σχόλια κάποιων αργόσχολων «επαγγελματιών» του πληκτρολογίου.
Αντίθετα με απόλυτη σαφήνεια θα διατυπώνουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Θα επιβάλουμε τον διάλογο, τη συναίνεση και τη συνεννόηση. Θα δείξουμε στους συνδημότες μας πόσα θα μπορούσαν να είχαν γίνει αυτά τα εννιά χρόνια και δεν έγιναν. Είτε γιατί δεν ήξεραν είτε γιατί δεν ήταν ικανοί. Θα αποδείξουμε ακόμα απ'  αυτά που έγιναν πόσο καλύτερα θα μπορούσαν να είχαν γίνει και με καλύτερη μάλιστα αξιοποίηση των χρημάτων, αν άλλος βρισκόταν στο τιμόνι του Δήμου μας.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ καλούμε όλες και όλες να έρθουν κοντά μας. Να γνωρίσουν το σχέδιο μας και το όραμα μας για το κοινό μας μέλλον. Να σιγουρευτούν για τη διαφορά ανάμεσα στον αυταρχισμό του κ. Χαρχαλάκη και στην αφοσιώσή μας στο διάλογο και στις δημοκρατικές διαδικασίες. Να διαπιστώσουν και ταυτόχρονα να πεισθούν για την ειλικρίνειά μας και το αληθινό ενδιαφέρον μας για κάθε συμπατριώτισσα και κάθε  συμπατριώτη μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν στον αγώνα για τη νίκη. Για να πετύχουμε γρήγορα και ποιοτικά όσα δεν μας εξασφάλισαν εννιά ολόκληρα χρόνια, ενώ μας χόρτασαν λόγια, αλαζονεία και απειλές.
Το Μέλλον μας ανήκει και δεν το χαρίζουμε σε κανένα.
Την 8η Οκτωβρίου το βράδυ με τον κ. Χαρχαλάκη στην αντιπολίτευση ΟΛΑ θα είναι καλύτερα και σίγουρα διαφορετικά.
Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την μεγάλη νίκη».

Πηγή: Όλοι Μαζί Κύθηρα Αντικύθηρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου