Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ME 199 "ΝΑΙ" ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Με 199 "ΝΑΙ" ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία πριν από λίγη ώρα η Νέα Δανειακή Σύμβαση αλλά και το κούρεμα του Ελληνικού χρέους απ' τη Βουλή των Ελλήνων. Οι απώλειες για τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) έφτασαν τους 46 Βουλευτές.
Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά τι ψήφισαν οι βουλευτές των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου της περιοχής μας - 'Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΝΗΣΩΝ.


ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Δημήτρης Καρύδης: Ψήφισε "ΝΑΙ" επί της Αρχής, "ΟΧΙ" το άρθρο 1 που αφορούσε τα εργασιακά και τον κατώτατο μισθό και "ΝΑΙ" στα υπόλοιπα άρθρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί σε απολογία όπως και οι υπόλοιποι 8 βουλευτές που καταψήφισαν επιμέρους άρθρα και δεν θα συμπεριληφθούν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.


Ο κ. Μανώλης Μπεντενιώτης: Ψήφισε "ΝΑΙ" σε όλα.






ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο κ. Παναγιώτης Μελάς: Ψήφισε "ΟΧΙ" σε όλα και μάλιστα αιτιολόγησε (όσο πρόλαβε, καθώς η αιτιολόγηση της ψήφου δεν προβλέπεται απ' την διαδικασία) πως είναι αντίθετος για τα εργασιακά και πως τα λεφτά μπορούσαν να τα βρουν κι από αλλού κι όχι από τόσο σκληρά μέτρα. Διεγράφη απ' την ΝΔ.






Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου