Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29.9.2012

Ένα από τα λίγα θετικά αποτελέσματα της φοβερής εθνικής κρίσης που διανύουμε είναι πως οι πολίτες επιτέλους ξύπνησαν: έπαυσαν να δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι ψέματα και δικαιολογίες τους σερβίρουν οι αυτεπάγγελτοι «άρχοντες» και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους.

Προσφάτως,  η κ. Ιωάννα Πετροπούλου, απηυδισμένη από τη συνεχιζόμενη ολιγωρία του Δήμου όσον αφορά το πρόβλημα ύδρευσης στον Καραβά (πρόβλημα που αντιμετωπίζουν βέβαια και πολλά άλλα χωριά), απηύθυνε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Συνήγορο του Πολίτη.

Όπως φαίνεται, όταν προ τεσσάρων ετών αντιπροσωπεία Καραβιτών επισκέφθηκε τον κ. Δήμαρχο για να του παραδώσει ένα μπουκάλι από το περίφημο «πορτοκαλί νερό» της ύδρευσης, η απάντηση ήταν το γνωστό τροπάριο ότι «σύντομα θα τακτοποιηθεί το πρόβλημα». Είναι δυστυχώς πλέον προφανές ότι το κυριότερο διοικητικό ταλέντο του κ. Κουκούλη εξαντλείται στο να διαβεβαιώνει τους ψηφοφόρους με τη γνωστή του πειθώ πως οσονούπω «Θα επιληφθούμε του θέματος!».

Η υπόθεση φυσικά παρακολουθείται, και θα επανέλθουμε μόλις αποφανθεί ο Συνήγορος του Πολίτη, αλλά και η Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας.

Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου, 29/9/2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου