Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΤΟ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "REMOVE BEFORE FLIGHT"

Το περιοδικό "Remove Before Flight Masgazine", στο τεύχος Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 που κυκλοφόρησε, διενέργησε και δημοσιεύει μια δημοσκόπηση "POLL 43 - Φιλόξενα Αεροδρόμια Γ.Α." στην οποία συμμετείχαν 1831 επισκέπτες μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και πιλότοι από το εξωτερικό. Σαν πιο φιλόξενο λοιπόν αεροδρόμιο στην Ελλάδα ψηφίστηκε το αεροδρόμιο των Κυθήρων με ποσοστό 24,98%!!!
Μια πολύ σημαντική διάκριση αν σκεφτεί κανείς ότι αεροδρόμια πολύ μεγαλύτερων νησιών όπως της Ρόδου, της Μυτιλήνης, της Χίου, της Κεφαλονιάς κ.ά., με υπερδιπλάσια τουριστική σεζόν και κίνηση έπονται στη λίστα πίσω από των Κυθήρων.
Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που συντελείτε εδώ και χρόνια στο αεροδρόμιο Κυθήρων και γι'αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο έμψυχο δυναμικό του αεροδρομίου(διοικητικό και τεχνικό), καθώς και στους ανθρώπους αεροπορικών εταιριών, τους πράκτορες και τους υπόλοιπους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο αεροδρόμιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών των Κυθήρων.
Σας παραθέτουμε παρακάτω τις σελίδες του περιοδικού, στις οποίες δημοσιεύονται τα αποτελέσματα τις δημοσκόπησης, τα οποία έχουμε τονίσει με κόκκινο κύκλο για την διευκόλυνσή σας:


Πηγή: Ζαχαρίας Σουρής
Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου