Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "TEEN SPIRIT" ΣΤΙΣ 11/8/2012

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, επισκέφθηκε το studio του Τσιρίγο FM 105,6 ομάδα "Aνιχνευτών" Προσκόπων  από την 1η Κ.Α. Νέου Φαλήρου, την 1η Κ.Α. Παλαιού Φαλήρου και την 1η & 9η Κ.Α. Νικαίας - Κορυδαλλού. Η ομάδα των "Ανιχνευτών" αποτελείτο από παιδιά ηλικίας 15 έως 18 ετών και φυσικά από τους ομαδάρχες τους Ζήνα και Φοίβο. Επισκέφθηκαν τα Κύθηρα στα πλαίσια της <<Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου 2012>> που περιελάμβανε τους προορισμούς: Σπάρτη, Ταΰγετο, Μονεμβάσια, Νεάπολη και Κύθηρα από 3 έως 13/8/2012.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στον Ρ/Σ Τσιρίγο FM είδαν το studio και ενημερώθηκαν για την διαδικασία εκπομπής και λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού, επίσης παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν στην νεανική εκπομπή "Teen Spirit". Η Αλεξάνδρα και η Μαρία Λουράντου συνομίλησαν με τα παιδιά για τις δράσεις τους και τα βιώματά τους στον Προσκοπισμό αλλά και με τους ομαδάρχες τους που αναφέρθηκαν στην ιστορία και τους σκοπούς του Προσκοπισμού.
Τους ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε σύντομα να ξανάρθουν στα Κύθηρα!
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη:Τα παιδιά πριν φύγουν μας τραγούδησαν κιόλας live!!!Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Λουράντου
                            Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου