Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/10

Τη δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό του Εσταυρωμένου στα Κύθηρα παρακολούθησε ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.
Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, ο Βουλευτής παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο Ηρώο του στρατηγού Πάνου Κορωναίου στην κεντρική πλατεία του Ποταμού, όπου κατέθεσε στεφάνι υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Ποταμού που παιάνιζε εμβατήρια για την εθνική εορτή.
Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος με πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών που τίμησαν τους ένδοξους Ήρωες του 1940.
Σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων αναφέρει:
«Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε μία από τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας. Για να τιμήσουμε τους αγωνιστές μας. Όλους εκείνους που είπαν ΟΧΙ εκφράζοντας το ελληνικό λαϊκό συναίσθημα. Την άρνηση της υποταγής. 
Η Ελλάδα τότε απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει την ελευθερία της με όπλο την ενότητα, τη θέληση, την ψυχή, την τόλμη και τη φιλοπατρία της.
Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αγωνίζονται για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ας είμαστε όλοι ενωμένοι για να μπορέσουμε να βγούμε με το κεφάλι ψηλά από την κρίση. Να γίνουμε όλοι μια γροθιά, όπως και τότε.»

 
Πηγή: Γραφείο τύπου Κώστα Κατσαφάδου
Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου