Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ 22.6.2016

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στην κατάμεστη αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου έγινε η ορκομωσία του νέου Προέδρου και των Μελών της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 18 Μαίου. Την ορκομωσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης, ο νέος Πρόεδρος κ. Κομηνός και ο Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης τόνισαν στις ομιλίες τους την τεράστια αξία και σημασία του θεσμού της Εγχώριας Περιουσίας κυρίως στην σημερινή εποχή, όπου όλη η δημόσια περιουσία πωλείται μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και με απούσες συνήθως τις τοπικές κοινωνίες.
Το παρών έδωσαν η Κυθήρια Βουλευτής κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., οι τοπικές στρατιωτικές, αστυνομικές και λοιπές αρχές, οι πρώην Πρόεδροι και Μέλη της Επιτροπής και των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και πλήθος κόσμου. 
Η νέα Επιτροπή έλαβε τη δημόσια διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι η Δημοτική Αρχή θα τη στηρίξει στο έργο της και θα προσπαθήσει να επιλύσει σημαντικές εκκρεμμότητες, όπως π.χ. το ζήτημα της διαχείρισης του Camping.το video της ορκωμοσίας:


Επιμέλεια Δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες - κάμερα: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Δελτίο Τύπου: kythira.gr
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου