Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΥΘΗΡΑΪΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ & ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων των Ιονίων Νήσων θα λάβει μέρος στην έκθεση «Εξποτρόφ», η οποία θα διεξαχθεί  26-29/1/2018 στο Ελληνικό (Παλαιό Αεροδρόμιο). 
Για την πραγματοποίηση της έκθεσης αυτής η Περιφέρεια συνεργάζεται με την Επτανησιακή Συνομοσπονδία, στην οποία ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών είναι μέλος. 
Η Περιφέρεια δηλώνει ότι θα είναι χαρά τους να φιλοξενήσουν στην έκθεση αυτή, αλλά και σε επόμενες, κυθηραϊκά προϊόντα.
Παρακαλούμε τους παραγωγούς των Κυθήρων, αν έχουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην έκθεση, 
να επικοινωνήσουν με τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών (τηλ. 210 3832806). 
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως 25/11/2017.


Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών
Βάσω Σαμίου-Φλωροπούλου

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου για τη διοργάνωση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018:

Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων. Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της.
Η πανελλήνια απήχηση που καταγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια η διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ εδραιώνει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών.
Μικροί παραγωγοί με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό «παρών», αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που επιμένουν… ελληνικά.
Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και τις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντάς τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων του τουρισμού και επισιτισμού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές.
Επιπλέον, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τέσσερις ημέρες «πλημμυρισμένες» με ασυναγώνιστες γευστικές εκπλήξεις: σπάνια προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους σεφ και bartenders, σεμινάρια με κορυφαίους sommelier και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018» σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων.
Με τη σφραγίδα της RM International
Τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 αναλαμβάνει και φέτος η RM International. Στα 26 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.


5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017: 26 – 29 Ιανουαρίου

ΩΡΑΡΙΟ: 26/1: 12.00 – 21.30, 27-28/1: 10.00 – 21.30, 29/1: 10.00 – 17.00
Τιμή Εισιτηρίου : 5 € (ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΩΡΕΑΝ)
www.expotrof.gr #expotrof18

Πηγή: Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών
Πηγή: expotrof.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου