Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ

Την παραίτησή του από τη θέση του Δημάρχου Ευρώτα υπέβαλε εγγράφως ο κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, κατά την 27η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017.

Η APELA.gr επικοινώνησε με τον κ. Γρυπιώτη, ο οποίος με μια λακωνική δήλωση ξεκαθάρισε πως οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά επαγγελματικοί και αφορούν την ανέλιξή του στην ιατρική επιστήμη.
«Επαγγελματικοί λόγοι έχουν καθορίσει την απόφασή μου να αποχωρήσω από τον Δήμο Ευρώτα για την περαιτέρω επαγγελματική μου σταδιοδρομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κ. Γρυπιώτης πρόκειται να αναλάβει σύντομα καθήκοντα διευθυντή σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών.


Με ένα συγκινητικό πρόλογο ο Ιωάννης Γρυπιώτης ανήρτησε στο διαδίκτυο την επιστολή παραίτησής του από τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ευρώτα, την οποία απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Αγαπητοί μου φίλοι, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι καθαρά για λόγους επαγγελματικούς κατέθεσα την παραίτηση μου... Ξέρω ότι κάποιοι... πικρόχολα σχολιάζουν. Δεν πειράζει, έμαθα τόσα χρόνια να υπολογίζω την κάθε παράγραφο από τον καθένα είτε προσφέρει πίκρα είτε χαρά... Δεν ξεχνώ ότι δέκα χρόνια αφιέρωσα εδώ... και αυτό γιατί αγάπησα όλους σας... οπότε δεν μπορείτε να με κάνετε να σας μισήσω... Εγώ αυτό μπόρεσα... αυτό κατάφερα... αυτό έκανα!!!! Όλα θα πάνε μπροστά, αφήνοντας τα παλιά για να πάρω μόνο αυτά... που με δίδαξαν τα λάθη μου και να μην ξανασυμβούν!!!!!

Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα

Αγαπητέ Πρόεδρε παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.
Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρών σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών, παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίησή του.
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα, λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας, για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας.

Καλή συνέχεια στο σημαντικό σας έργο.

Μετά τιμής
Γιάννης Γρυπιώτης

Διευθυντής Αναισθησιολόγος
ΓΝ-ΚΥ Μολάων
Μολάοι 28/11/2017

Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου