Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στην μουσική ταβέρνα των συμπατριωτών μας Διονύσιου Ανδρόνικου και Δέσποινας Κατσανεβάκη «Ο ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» στο Ρέντη την Κυριακή 18/3/2017.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλοί Αντικυθήριοι αλλά και φίλοι της Ένωσης που κυριολεκτικά γέμισαν την αίθουσα, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Θ. Δρίτσας, η βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Ελ. Σταματάκη, η βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Γ. Γεννιά, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Κ. Κατσαφάδος, ο συμπατριώτης μας Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος με την οικογένειά του, ο πολιτευτής κ. Ι. Σωτήρχος, ο πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς - Αθηνών κ. Βρεττός Κυπριώτης με αρκετά μέλη της, ο πρόεδρος της Ομογένειας της Κυθηραϊκής Αδελφότητας του Σίδνεϊ της Αυ-στραλίας κ. Βρεττός Κυπριώτης και ο αρχαιολόγος κ. Άρης Τσαραβόπουλος ενώ την εκδήλωση κάλυψε εκ μέρους της Εφημερίδας Κοινωνική ο φωτορε-πόρτερ κ. Δημήτρης Κρητικός.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου και οι βουλευτές απηύ-θυναν σύντομους χαιρετισμούς, ενώ ο κ. Χατζηπέρος αναφέρθηκε στον προ-γραμματισμό της Περιφέρειας για τα Αντικύθηρα και στην συνέχεια μας δια-σκέδασε το μουσικό σχήμα του κέντρου όπως επίσης και το κρητικό συγκρό-τημα του Μανώλη Πετράκη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους μας για την μεγάλη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και στην ενίσχυση του συλλόγου καθώς επίσης όλους όσους μας πρόσφεραν τα δώρα τους για το χορό και την διεύθυνση του κέντρου και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και πλούσιο μενού που μας παρείχαν.





ΤΟ Δ.Σ.

Ένωση Απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου