Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Νέα Θέση Εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων
ΤΕ Ραδιολόγος Ακτινολόγος με σύμβαση 2 ετών (επικουρικό προσωπικό).


Σημείωση: Στα πλαίσια της ενίσχυσης του Ακτινολογικού Εργαστηρίου και της προμήθειας Αξονικού Τομογράφου, μεριμνήσαμε, εκτός από τη προκήρυξη θέσης επικουρικού ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας (σύμβαση 2 ετών) και για τη δημιουργία νέας μόνιμης θέσης ΤΕ Τεχνολόγου Ραδιολόγου Ακτινολόγου στον οργανισμό του Νοσοκομείου (θα προκηρυχθεί συντόμως)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Γ. Ν. – Κ. Υ. Κυθήρων, βάσει του ν. 4542/2018 (Α΄95),άρθρο 3, ζητά επικουρικό προσωπικό(πλην ιατρών) με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε θέση ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας, για 2 έτη.
Επισημαίνεται δε (προς αντιμετώπιση της οικονομικής συγκυρίας και βελτίωση των οικονομικών συνθηκών), ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν καταλύματος σε ξενώνα, σε απόσταση 15 λεπτών από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητο, εξοπλισμένο με κλιματιστικό, τηλεόραση, κρεβάτι, αυτόνομο μπάνιο, κοινή κουζίνα και εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο. Ο ξενώνας είναι λειτουργικός και συντηρείται (καθαρισμός) συστηματικά από το νοσοκομείο.
Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα για εύρεση οικίας (γκαρσονιέρας) με φθηνό ενοίκιο(150 – 180 ευρώ μηνιαίως), σε απόσταση 2 – 5 λεπτών από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητο.
Τονίζεται, ότι η συγκεκριμένη θέση εργασίας θα προκηρυχθεί και ως οργανική στο άμεσο μέλλον μιας και με πρωτοβουλία του Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. , κου Δημήτρη Μοιρασγεντή, ο οργανισμός του προβλέπει πλέον θέση Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας.
Πλεονεκτήματα της θέσης εργασίας:
• Νεόδμητο κτίριο 5ετίας
• Σύγχρονα απεικονιστικά συστήματα (5ετίας)
• Σύγχρονο αεροδρόμιο με καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα
• Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Νεάπολη, Γύθειο και Πειραιά
• Διαθέτουμε Πλήρες Μόνιμο Ιατρικό Προσωπικό (Παθολόγο, Παιδίατρο,
Καρδιολόγο, 2 Ακτινοδιαγνωστές , 2 Χειρουργούς, 2 Αναισθησιολόγους, Ορθοπεδικό,
Βιοπαθολόγο, Γυναικολόγο/Μαιευτήρα, Οδοντίατρο).
Ενημερώνουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους ότι στο Νοσοκομείο εργάζεται ήδη σε μόνιμη θέση 1 συνάδελφος.
Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον Διοικητή ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων στα τηλέφωνα 6972874363, 2736320001.
Επισημαίνουμε ότι όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα με την αρωγή του Διοικητή του Νοσοκομείου κου Μοιρασγεντή τον οποίο και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων των Κυθήρων.
Από πλευράς μας οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθειά του.

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Δ.Σ.
Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Πηγή: Δημήτρης Μοιρασγεντής (facebook)
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου