Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΟΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ - Cpt ΠΑΥΛΟ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΌΛΑ, Cpt ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΩΣ ΉΡΘΕΣ!

Στις 10 Ιουλίου είχαμε αλλαγή Πλοιαρχίας στο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ, καθώς ο Πλοίαρχος cpt Παύλος Αλειφέρης αποφάσισε την ολοκλήρωση της θητείας του στο πλοίο, μετά από εννιάμισι χρόνια συνεχούς παρουσίας. Νέος Πλοίαρχος ανέλαβε ο cpt Στέφανος Πονηρός.
Ο cpt Παύλος Αλειφέρης με καταγωγή απ' το Λάχι Βοιών, ανέλαβε Πλοίαρχος στο Ε/Γ - Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ τον Φεβρουάριο του 2009 και για μια δεκαετία υπητέρησε τις τοπικές γραμμές των Κυθήρων και των Αντικυθήρων, μαζί με το πλήρωμά του, με επαγγελματισμό και συνέπεια, με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες των κατοίκων, αντιμετωπίζοντας με ναυτοσύνη τις δύσκολες θάλασσες και τα λιμάνια της περιοχής μας.
Ο Νέος Πλοίαρχος του ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ, ο cpt Στέφανος Πονηρός, έχει καταγωγή απ' τα Καρδάμυλα της Χίου, είναι 50 ετών, με πάνω από 20 χρόνια στη θάλασσα και 10 ως Πλοίαρχος, έρχεται στις γραμμές των Κυθήρων και των Αντικυθήρων, μετά την θητεία του σε ένα άλλο πολύ γνωριμο σκαρί της περιοχής μας το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ (νυν ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ.).
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον cpt Παύλο Αλειφέρη, για τα 10 χρόνια προσφοράς του στα νησιά μας, που με όλους τους καιρούς και στα εύκολα και στα δύσκολα ήταν κοντά μας, δίπλα στου νησιώτες. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και ήρεμες θάλασσες στην πλώρη του.
Παράλληλα θέλουμε να καλωσορίσουμε τον νέο Καπετάνιο Στέφανο Πονηρό και του ευχόμαστε καλά ταξίδια στις γραμμές των νησιών μας.
Cpt Παύλο σ' ευχαριστούμε για όλα!
Cpt Στέφανε καλώς ήρθες!

Ο cpt Παύλος Αλειφέρης














ο νέος Πλοίαρχος του ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ cpt Στέφανος Πονηρός, σε μία από τις πρώτες του μανούβρες στο Διακόφτι Κυθήρων







Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου