Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ

Αποφασισμένος να μην ψηφίσει στη Βουλή κατάργηση του 13 και 14ου μισθού ή μείωση του κατώτατου μισθού δια νόμου εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.
«Ενώ υπάρχει υπερβολική ταχύτητα (σ.σ: για μεταρρυθμίσεις) στους μισθούς και τις συντάξεις, πάμε με ρυθμούς χελώνας σε άλλα θέματα όπως η ανάπτυξη και οι αποκρατικοποιήσεις. Εγώ δεν θα ψηφίσω ν/σ για τους μισθούς» δήλωσε ο κ. Καρύδης. 
Σημείωσε δε, ότι βουλευτές όλων των κομμάτων δεν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν σε μία τέτοια προοπτική. 
«Κανένα κόμμα δεν έχει πλέον να υπεκφεύγει, ειδικά τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Πού είναι τα αποτελέσματα της ομάδας Ράιχενμπαχ για την ανάπτυξη;» διερωτήθηκε ο βουλευτής.
Σύμφωνα με τον κ. Καρύδη, η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να βάλει μπροστά μια διαφορετική πολιτική να μην μεγαλώνει την απόσταση με τον κόσμο. 
Για την «επόμενη ημέρα» του ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε ότι θα απαξιωθεί ακόμη περισσότερο όσο κινείται μεσοβέζικα. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σε χειρότερη μοίρα» παρατήρησε. 
Ο βουλευτής τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών από τη βάση, «Όχι σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ανοιχτά στον κόσμο η διαδικασία για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν έχει επιλέξει ακόμη το πρόσωπο που θα πρέπει να ηγηθεί του κόμματος.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου