Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ << ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ>>

 Όλο και ποιό θολή η υπόθεση «Μινωικές Αερογραμμές»
Πολλαπλασιάζονται οι ανησυχίες, αλλά και οι σοβαρές υποψίες ότι πίσω από την προσφορά της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρίας Μινωικές Αερογραμμές για 11 άγονες γραμμές, μεταξύ των οποίων και τα Κύθηρα, κρύβεται σοβαρό οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο. Τα όσα διέρρευσαν από την προηγούμενη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας μέχρις σήμερα συμπεριλαμβάνουν:

1. Την τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στην εκπομπή «Ελλάδα γεια σου» του TVΛΑΟΣ, ότι παρενέβη στον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη, προκειμένου η εν λόγω εταιρία να λάβει άδεια ώστε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τις 24 άγονες γραμμές. Ο κ. Καρατζαφέρης στην ίδια εκπομπή είχε αναφερθεί και στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού: «Τους 11 διαγωνισμούς, τις 11 άγονες γραμμές τις πήρε αυτή η εταιρία, που πήρε το χαρτί πέντε λεπτά πριν. Γιατί χτύπησε χαμηλά… Ξέρετε πόσα θα ωφεληθεί η Ελλάδα»;

2. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 9581 του 2011, η εταιρεία ιδρύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011, με έδρα τη Γλυφάδα και μετοχικό κεφάλαιο… €100.000.

3. Ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά στη νέα εταιρία φάντασμα φαίνεται να είναι ο κ. Γρηγόρης Κομνηνός, οποίος ανέλαβε και χρέη Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου των Μινωικών Αερογραμμών. Ο συγκεκριμένος κύριος όμως δεν είναι άγνωστος στο χώρο των αερομεταφορών καθώς κατείχε ανάλογη θέση και στην Athens Airways. Με άλλα λόγια, την εταιρεία-φάντασμα που για τόσους μήνες ταλαιπώρησε τα Κύθηρα, του Κυθήριους και τους επισκέπτες του νησιού και εν τέλει κόντεψε να μας αφήσει και χωρίς καθόλου αεροπορίες συγκοινωνίες.

Εάν μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, Δήμος και δημότες επιτρέψουμε αδιαμαρτύρητα στους ανθρώπους αυτούς να κλέψουν την αεροπορική γραμμή Κυθήρων, είμαστε σίγουρα άξιοι της τύχης μας…

Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου 10.1.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου