Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΛΑΧΕΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ!!!

Ντόπιοι, ετεροδημότες και ομογενείς καλούνται να συμβάλουν για το καρναβάλι
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το 51ο Καρναβάλι Κροκεών, με την παρουσία και την εθελοντική προσφορά, κυρίως, της νεολαίας του χωριού.

Οι Σύλλογοι και οι Φορείς των Κροκεών δίνουν, το δυναμικό «παρών» και «χρωματίζουν» τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις, από τις 16 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) έως τις 26 Φεβρουαρίου 2012, με την παρέλαση των αρμάτων και του Βασιλιά Καρνάβαλου.
Όπως ανακοίνωσαν «όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και φέτος να δώσουμε ζωντάνια και κέφι στους πολίτες του Δήμου Ευρώτα, αλλά και σ΄όλους τους Λάκωνες».
Επισημαίνουν ακόμα: Για την κατασκευή και παρουσίαση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, απαιτούνται δαπάνες, οι οποίες, όπως είναι κατανοητό, είναι περιορισμένες σε περίοδο κρίσης.
Ο Δήμος Ευρώτα, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Ευρωτείου Πολιτείας», θα είναι και φέτος ο βασικός χρηματοδότης στην κορυφαία εκδήλωση του δήμου μας.
Όμως, απαιτείται επιπλέον χρηματοδότηση, η οποία, όπως κάθε χρόνο, καλύπτεται από το λαχείο του Καρνάβαλου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών ανέλαβε και φέτος αυτό το σημαντικό έργο του Λαχείου, συμβάλλοντας τα μέγιστα. Το λαχείο του Καρνάβαλου 2012 αποτελεί και φέτος τη βασική πηγή χρηματοδότησης.
Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κροκεών Σαράντος Γορανίτης, τονίζει: «Καλούμε, κατ΄αρχάς όλους τους Κροκεάτες να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του Λαχείου με κάθε τρόπο. Καλούμε τους ετεροδημότες και τους ομογενείς στο εξωτερικό, να βοηθήσουν μέσα από το Λαχείο το Καρναβάλι μας. Φέτος, εγγυόμαστε –με την προσπάθεια και τη συνδρομή όλων μας- να χαρίσουμε κέφι, ζωντάνια και γέλιο σ΄ όλους τους επισκέπτες μας».

Πηγή: moriasnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου