Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΟΥΡΗ

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.
Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο.
Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου Κυθήρων γιατί, είναι οι αξίες που με αυτές πολιτεύομαι.
Ως επαγγελματίας στον κλάδο  του Τουρισμού και ενεργό μέλος στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κυθήρων συμμετέχω συνεχώς με προτάσεις για την βελτίωση και επαύξηση του τουριστικού προϊόντος, αξιοποιώντας στην πράξη τις προτάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποτέλεσμα επίπονης προσωπικής εργασίας. Το όραμά μου για  τον τόπο  δεν σταματά εδώ. Έχω ακόμα πολλά να  προσφέρω στον κλάδο  του Τουρισμού και  την ορθολογική ανάπτυξή του.
Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας την νικηφόρα παράταξη «Νέα Πορεία – Όραμα & Έργο».
Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον Δήμαρχο Κυθήρων, κ.Θεόδωρο Κουκούλη, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.
Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, που επί χρόνια τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
           
Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας ! Υπόσχομαι να την τιμήσω ! 
                                                                                                                                                        Φιλικά
     Ζαχαρίας Σουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου