Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.3.2016

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη που δημοσιεύθηκε ήδη στη Διαύγεια, εγκρίθηκε η παράταση των συμβάσεων δημόσιας υπηρεσίας για τα άγονα αεροπορικά δρομολόγια από 1η Απριλίου 2016 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2016 χωρίς καμία μείωση ή αλλαγή επί των δρομολογίων και των αναδόχων αεροπορικών εταιρειών. 
Υπενθυμίζεται οτι οι υπάρχουσες συμβάσεις έληγαν στις 31 Μαρτίου και η παράταση επιτεύχθηκε μετά από ισχυρή και διαρκή πίεση των ενδιαφερόμενων Δήμων, τόσο μεμονωμένα όσο και συλλογικά μέσω της ΚΕΔΕ και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων. Τέλος, όλοι οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι έχουν ζητήσει να υπάρξει διαβούλευση και συνεργασία για το νέο πλαίσιο των αγόνων γραμμών που θα ισχύσει από τον Οκτώβριο και για την επόμενη τετραετία πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.
Με την παράταση που δόθηκε επιτυγχάνεται η ομαλή τουριστική κίνηση προς τα νησιά μας για το ερχόμενο καλοκαίρι και αποδεικνύεται ότι η μεγάλη κινδυνολογία που εκφράστηκε για το θέμα πριν λίγους μήνες, δεν είχε καμία ουσιαστική βάση και έρεισμα.

Δείτε τη σχετική απόφαση: εδώ

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου