Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τις δραστηριότητες της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς-Αθηνών.
Στη βραδιά παρεβρέθηκαν τα παιδιά του χορευτικού τμήματος μαζί με τους γονείς τους καθώς και πάρα πολλά μέλη του Συλλόγου μας.
Μετά τον Αγιασμό ο Πρόεδρος κ. Βρεττός Κυπριώτης, καλωσόρισε τα μέλη μας και παρουσίασε τη νέα Δασκάλα χορού κ. Μαρία Καμολίκη.
Στο κλείσιμο της βραδιάς ο Πρόδερος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυθηραϊκής Αδελφότητας τίμησαν 3 μέλη του χορευτικού τμήματος που διακρίθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα τους «Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “3th World Gym For Life Challenge 2017”, που διεξήχθη από 26 έως 29/7/2017 στο Βέστφολντ της Νορβηγίας, κατακτώντας το βαρύτιμο Τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι», δηλαδή τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας που απονέμεται κάθε τέσσερα χρόνια στην κορυφαία ομάδα Γυμναστικής.
Τα παιδιά που διακρίθηκαν είναι η Ελευθερία Μασσέλου, η Καλλιόπη Μασσέλου και η Γρηγορία Μασσέλου και τους ευχόμαστε υγεία καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες.



Πηγή: Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου