Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ''ΛΑΔΩΜΑ'' ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ (22/10)

Λίγο πριν την έναρξη φετινής ελαιοκομικής περιόδου στα Κύθηρα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου, το απόγευμα της Κυριακής 22/10.
Η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη καθώς από τους συνολικά 260 περίπου συνεταίρους παρέστησαν οι 55. Πρέπει οι συνεταίροι να καταλάβουν πως κανένας συνεταιρισμός δεν μακροημέρευσε με την αδιαφορία και την απουσία των μελών του, όσο κι αν προσπαθεί το Δ.Σ..
Το Σώμα ενημερώθηκε για τα οικονομικά στοιχεία της περασμένης σεζόν, μιας αρκετά δύσκολης χρονιάς για την ελαιοκομική παραγωγή και για εσωτερικά ζητήματα λειτουργίας του Συνεταιρισμού. 
Επίσης έγινε εκτενής ενημέρωση των μελών για τις εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που προχωρούν παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, για τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβλήθηκαν και για την έκδοση της πολυπόθητης άδειας λειτουργίας που πλέον διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Συνεταιρισμού.
Παράλληλα με τη λειτουργία του εργοστασίου υπάρχει εδώ και λίγους μήνες η δυνατότητα τυποποίησης λαδιού και από ιδιώτες με δική τους ετικέτα και φυσικά το τυποποιημένο λάδι ''Γεύση'' του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου, που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.
Κλείνοντας να αναφέρουμε πως τονίστηκε σε όλους τους τόνους κι από το Προεδρείο κι από τον λογιστή του Συνεταιρισμού, ότι δεν πρόκειται να ''βγουν'' ελιές και να πάρει κάποιος λάδι από το εργοστάσιο χωρίς να εκδοθεί το ανάλογο παραστατικό, όπως ακριβώς συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια.
Το εργοστάσιο θα ανοίξει επίσημα σε λίγες ημέρες κι εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την περσινή, πάντα Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.











Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου