Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΈΝΑ ΌΜΟΡΦΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΤΑΜΟΥ 29/10

Μια γιορτή που τείνει να γίνει θεσμός, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων, μια γιορτή αφιερωμένη στην ελιά και το ελαιόλαδο, πραγματοποιήθηκε κι εφέτος στην αρχή της ελαιοκομικής περιόδου την Κυριακή 29/10 το μεσημέρι, στον χώρο του εργοστασίου.
Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού κ. Παναγιώτης Σουρής καλωσόρισε τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση,  μέσα σε μια πολύ όμορφη και φιλόξενη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού.
Ο κόσμος απόλαυσε λαχταριστούς μεζέδες, το παρθένο ελαιόλαδο ''Κυθάριστον'' του Συνεταιρισμού Ποταμού, ντόπιο κρασί, ζωντανή μουσική και πάνω απ΄ όλα καλή παρέα, περνώντας ένα όμορφο απόγευμα.
Ωστόσο η μεγαλύτερη γιορτή για την ελιά είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε, δηλαδή η συλλογή του ελαιοκάρπου και η παραγωγή του ελαιολάδου! Εμείς ευχόμαστε καλή ελαιοκομική σεζόν στα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το σημαντικό έργο που έχουν ξεκινήσει.


ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού Κυθήρων κ. Παναγιώτης Σουρής καλωσορίζει τον κόσμο  


οι ''μάστορες'' τις σχάρας, υπεύθυνοι για τους λαχταριστούς μεζέδες που απόλαυσε ο κόσμος



η ορχήστρα που διασκέδασε τον κόσμο με πολύ όμορφα τραγούδια: (από αριστερά) ο κ. Γιώργης Μαυρογιώργης, η κα. Μαριανθή Γεωργιάδη και ο κ. Μάϊκ Καλντάρας 


























Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου