Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΥ

Το πρωί της Κυριακής 28/1, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας και η τακτική Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου περιοχής Κυθηρίων Αλίμου.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ την πίτα εκτός του εφημέριου της ενορίας αρχιμανδρίτη ιερέα Πολύκαρπου ευλόγησε και ο αρχιμανδρίτης Πέτρος Σκλάβος, ιερέας στο Μοναστήρι της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στα Κύθηρα.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης υπήρξε ενημέρωση και απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ. ενώ έγινε εποικοδομητική συζήτηση για πολλά και σημνατικά θέματα του Συλλόγου αλλά και της περιοχής Κυθηρίων.
Εντύπωση, προβληματισμό αλλά και δυσαρέσκεια προξένησε το γεγονός πως η γενική συνέλευση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου κι όχι στην αίθουσα εκδηλώσεων κάτω από τον Ιερό Ναό της Μυρτιδιώτισσας, γεγονός για το οποίο πρέπει να δώσουν εξηγήσεις ο εφημέριος και οι επίτροποι του Ναού.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες, που διεξήχθησαν στο τέλος της συνέλευσης.






και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου:
Ρεπορταζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Νίκος Φατσέα
Σύνθεση νέου Δ.Σ.: Αλεξάνδρα Καρύδη (facebook)
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου