Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ

Δυστυχώς το τέλος της προηγούμενης χρονιάς έφερε την οικογένεια μας αντιμέτωπη με μια τεράστια απώλεια και συνάμα ένα δυσβάστακτο πόνο. Μέσα όμως, σε όλη αυτή τη στενοχώρια δεχτήκαμε πολύ αγάπη και υποστήριξη από πληθώρα ανθρώπων από την πρώτη κιόλας στιγμή που συνέβη το εγκεφαλικό επεισόδιο του πολυαγαπημένου μας.
Θα θέλαμε συνεπώς να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Διοικητικό, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυθήρων που επετέλεσαν από την μια με άριστο τρόπο το έργο τους και από την άλλη στάθηκαν ανθρωπινά διπλά μας. Επίσης νοιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν στον αγαπημένο μας από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τριπόλεως. Αποδίδουμε επιπλέον θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιωτα κ.κ Σεραφειμ ο οποίος επισκέφτηκε στην εντατική τον λατρεμένο μας, δίνοντας μας παράλληλα δύναμη και κουράγιο, καθώς και τον ιερατικό κλήρο του νησιού μας οι οποίοι προσεύχονταν καθημερινά για εκείνον. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φίλους μας που συνέβαλλαν καθοριστικά στο μάζεμα των ελιών μας, καθώς και τους συναδέλφους δάσκαλους νηπιαγωγούς για όσα μας πρόσφεραν αντί «στεφάνου». Επιπρόσθετα θα θέλαμε μέσα από την καρδία μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους μαθητές του που τον συνόδευαν στο τελευταίο του ταξίδι.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους τους Τσιριγώτες που τόσο καιρό που αγωνιούσαμε στην Τρίπολη αλλά και μετά το τραγικό γεγονός μας στήριξαν και μας έδειξαν απεριόριστη αγάπη βοηθώντας μας όπου χρειαστήκαμε, αλλά ακόμα και με ένα απλό τηλεφώνημα βρίσκοντας λόγια λιτά αλλά μεστά συμπαράστασης και συμπόνιας.
Όλη αυτή η αγάπη που δεχτήκαμε μας αποδεικνύει το μεγαλείο του χαραχτήρα του αγαπημένου μας Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και ας μας προσέχει όλους από κει ψηλά.

Γονείς, Σύζυγος και Παιδιά

Πηγή: Ελίνα Γαλανοπούλου
Κολάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφία: PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου