Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

"ΦΛΟΓΑ" ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΑΤΙΚΩΝ & ΤΑ ''ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ'' ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Υπάρχει άραγε κάτι πιο όμορφο σε αυτό τον κόσμο από το χαμόγελο ενός παιδιού; Δύσκολα ο ανθρώπινος νους μπορεί να βρει με μια πρώτη σκέψη κάτι πιο αληθινό. Υπάρχουν όμως δυστυχώς παιδιά που δίνουν καθημερινή μάχη με τον πιο ύπουλο εχθρό και την δίνουν με χαμόγελο και αξιοπρέπεια!! Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε δίπλα στον αγώνα τους. Έναν αγώνα συνείδησης, δίνοντας απλόχερα αυτό που ζητάει περισσότερο από καθετί άλλο ένα παιδί. Την αληθινή αγάπη!! Μια αγάπη δίχως όρους!!
Σήμερα 15 Φεβρουαρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων ανακοινώνει τη διεξαγωγή συναυλίας για τον Σύλλογο ΦΛΟΓΑ ‘’Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια’’, στη Νεάπολη τον ερχόμενο Αύγουστο!! Μαζί μας θα είναι τα Κίτρινα Ποδήλατα, συγκρότημα το οποίο είναι γνωστό για την αξιοπρεπή και αξιόλογη πορεία του εδώ και 19 χρόνια στην ελληνική μουσική, αλλά και την ευαισθητοποίηση και επανειλημμένη προσφορά του στο σύλλογο της ΦΛΟΓΑΣ κατά το παρελθόν!! Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στη ΦΛΟΓΑ και καλούμε όλο τον κόσμο των Βατίκων να στηρίξει αυτή την προσπάθεια!! Σκοπός μας εκτός της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου της ΦΛΟΓΑΣ, είναι η συνολική ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο και ιδιαίτερα με αυτόν της παιδικής ηλικίας!!
Από σήμερα λοιπόν και μέχρι τις 10 Αυγούστου, ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας, ξεκινά μια παράλληλη δράση προετοιμασίας της εκδήλωσης με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά των Βατίκων!!
Το ταξίδι θα είναι μεγάλο και προορισμός του θα είναι το βράδυ της 10ης Αυγούστου, με στόχο τα Βάτικα να ανάψουν την μεγαλύτερη φλόγα αγάπης!!!

Πηγή: Γιώργος Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου