Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 30/10 ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 27ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Δημοπρατείται στις 30-10 το έργο της επισκευής των σχολικών μονάδων που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό της 27ης Νοεμβρίου 2019, στα Κύθηρα. Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000€ και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (έκτακτη χρηματοδότηση). Θα γίνουν επισκευές στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το Δημοτικό Σχολείο της Χώρας που υπέστησαν τις ζημιές.
Η μείζων μειοψηφία στο Δήμο μας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ το εν λόγω έργο και τη διακήρυξή του (!!!) εκφράζοντας "τον προβληματισμό της για τις επαναλαμβανόμενες και συνεχείς δαπάνες για επισκευές σχολικών μονάδων" (!!!) Πραγματικά αδιανόητο να καταψηφίζουν τις δαπάνες για τα σχολεία, για τα παιδιά μας δηλαδή!!!
Θυμίζω ότι η δική μας Δημοτική Αρχή ήδη από το 2015 ενοποίησε τις αποσπασματικές δαπάνες που υπήρχαν στον προϋπολογισμό για τις συντηρήσεις των σχολείων, τις αύξησε κατά πολύ και σχεδόν κάθε χρόνο δημοπρατεί ένα μεγάλο έργο επισκευής και συντήρησης σχολείων που γίνεται με διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας μάλιστα σημαντικές εκπτώσεις!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Εμείς προχωράμε κανονικά όλα τα έργα!
Δείτε τη διακήρυξη: ΕΔΩ





Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου