Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

Μετά την επιβεβαίωση θετικών κρουσμάτων του κορωνοϊού Covid19 στα Κύθηρα, ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, οι υπηρεσίες του Δήμου Κυθήρων δεν θα εξυπηρετούν κανέναν πολίτη με αυτοπρόσωπη παρουσία και τα κτήρια του Δημαρχείου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του ΚΕΠ θα παραμένουν κλειστά για το κοινό.
Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα ή τηλεφωνικά χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.
Ο Δήμος Κυθήρων απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες για πιστή τήρηση των μέτρων και κυρίως της χρήσης μάσκας και της τήρησης αποστάσεων με ταυτόχρονη αποφυγή του συγχρωτισμού. Τα μέτρα υγειονομικής προστασίας πρέπει να τηρούνται χωρίς αστερίσκους ή εξαιρέσεις. Σε θέματα δημόσιας υγείας ακολουθούμε μόνο τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και όχι την προσωπική μας κρίση.
Ο κορωνοϊός είναι υπαρκτός και είναι θανατηφόρος, ενώ πλέον προσβάλλει μαζικά και μικρότερες ηλικίες. Ταυτόχρονα απειλεί σοβαρά τη ζωή των μεγάλης ηλικίας συνανθρώπων μας που λόγω έλλειψης εμβολίου και κατάλληλης θεραπείας χάνουν τη ζωή τους μαζικά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Φαινόμενα συνωστισμού χωρίς την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, είτε σε κλειστούς χώρους (π.χ. καταστήματα, επιχειρήσεις, Ναοί κ.λπ.) είτε σε ανοικτούς (π.χ. πλατείες κ.λπ.) δεν θα γίνουν ανεκτά και θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τις αρμόδιες Αρχές.
Μέχρι σήμερα η τεράστια πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέδειξε υποδειγματική υπευθυνότητα τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση προκειμένου να μην ζήσει το νησί μας δύσκολες καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.
ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ
ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ
Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου