Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΈΓΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ 2/4

Επίσκεψη στα Κύθηρα  πραγματοποίησαν οι 7 υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Α' Πειραιά και Νήσων, τις ημέρες από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου.
Για πρώτη φορά όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου ενός κόμματος στην Περιφέρειά μας, επισκέπτονται μαζί το νησί μας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και καλής συνεργασίας, στο πλαίσιο του εκλογικού αγώνα.
Μετά το καλωσόρισμα από μέλη της Τοπικής και της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος, μίλησε μέσω skype o κορυφαίος καρδιολόγος, συμπατριώτης μας κι εσχάτως Γραμματέας του Τομέα Καινοτομίας, Έρευνας και Τεχνολογίας του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Βάρδας.




Στη συνέχεια όλοι οι υποψήφιοι πήραν το λόγο με αλφαβητική σειρά:

Λάζαρος Αθανασιάδης


Κατερίνα Βουρεξάκη



Αντρέας Βροντάκης



Βασίλης Κατσαφάδος



Μάρα Κουκουδάκη



Δέσποινα Μπιστίνα



Νίκος Σπανάκος

Τέλος υπήρξαν κάποιες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από παρευρισκομένους.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρή.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκτός των άλλων ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων κ. Χαράλαμπος Σούγιαννης, ο Αντιπρόεδρος και το Μέλος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Βύρωνας Πρωτοψάλτης και κ. Γιάννης Βάρδας αντίστοιχα και ο υποψήφιος δήμαρχος κυθήρων κ. Ανάργυρος Σοφίος.









 Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου