Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο ''ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ'' ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ 4 ΦΙΛΙΚΑ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ένα ξεχωριστό διήμερο έζησαν, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου, τα μέλη της παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας ''Κυθηραϊκός Αστέρας'' μαζί με τους γονείς και τον προπονητής τους, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε 4 φιλικά παιχνίδια, στο Περιστέρι και στο Χαϊδάρι Αττικής.
Η πρόσκληση έγινε από τον κ. Δημήτρη Νταή, τεχνικό διευθυντή των ομάδων ''Ήφαιστος Περιστερίου'' και ''ΑΕ Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου'' με τον προπονητή των παιδιών στα Κύθηρα, κ. Λευτέρη Μπράτη να την αποδέχεται και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του ''Κυθηραϊκού Αστέρα'' εκτός νησιού!
Το Σάββατο στο γήπεδο ''Τσαλαβούτα'' έγιναν οι πρώτοι αγώνες, εναντίον της ομάδας ''Ήφαιστου Περιστερίου'' και των τμημάτων Κ12 και Κ10. Οι δύο αγώνες αυτοί έληξαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Οι επόμενοι αγώνες έγιναν την Κυριακή στο αθλητικό κέντρο του δήμου Χαϊδαρίου, με την ομάδα ''ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαϊδαρίου'' και τμήματα Κ12 και Κ10.
Η Κ12 είχε ένα δύσκολο παιχνίδι και ηττήθηκε με σκορ 6-2. Παρ' όλα αυτά τα παιδιά έζησαν την εμπειρία και χάρηκαν τον αγώνα.
Η Κ10 ήρθε ισόπαλη με σκόρ 0-0, σ' έναν αγώνα που υπήρχαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Μετά τους αγώνες προσφέρθηκαν κεράσματα, χορηγία του προέδρου της ''ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαϊδαρίου'' καθώς και από την ομάδα του ''Ήφαιστου Περιστερίου''.
Όπως αναφέραμε και στην αρχή αυτή ήταν μια νέα συνθήκη για την Κυθηραϊκή ομάδα, που για πρώτη φορά κλήθηκε ν'αντιμετώπισει αντιπάλους με μεγαλύτερη εμπειρία και κυρίως ομάδες που δουλεύουν σε οργανωμένες εγκαταστάσεις.
Γιατί είναι αλλιώς να προπονείσαι και να παίζεις αγώνες σε γήπεδα με κατάλληλο τάπητα και μοκέτα κι αλλιώς σε γήπεδο με χώμα και πέτρες.
Η Κυθηραϊκή ομάδα διαθέτει ταλέντο κι έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης αρκεί να μπορέσει να δουλευτεί σε κατάλληλες υποδομές, ώστε τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους και να είναι ανταγωνιστικά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Λευτέρη Μπράτη, τον προπονητή των παιδιών μας για τη δουλειά που κάνει, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Πραγματικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κι ελπίζουμε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, να την αγκαλιάσουν κι άλλοι στο μέλλον.












Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή - Πληροφορίες - φωτογραφίες: Αντρέας Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου