Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ - ΤΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Ειλικρινά κάθομαι και βλεπω οτι κάνουν συνεδρίαση για να κλείσουν τον παιδότοπο, να βάλουν πρόστιμο κ.α, σήμερα είναι ο παιδότοπος, αύριο θα είναι το εστιατόριο, η καφετέρια, ο ξενοδόχος, το βενζινάδικο, ο μανάβης, ο μπακάλης, ο χασάπης, ο ταβερνιάρης κοκ. Τώρα ειλικρινά είμαστε σοβαροί;
Δηλαδή αντί σαν δήμος, δήμαρχος, αντιδήμαρχος να βοηθάμε την τοπική κοινωνία τους κλείνουμε τους κουνάμε το δάχτυλο και τους τιμωρούμε; Mήπως πίσω από όλα αυτά υπάρχουν πολιτικές αντιρρήσεις και συμφέροντα, δηλαδή δεν είσαι στην παράταξη μας και σου κάνω οτι θέλω; Πραγματικά με θλίβει το γεγονός που όλοι κάθονται τα βλέπουν και συμφωνούν με αυτές τις τακτικές, μην τους μαλώσει ο δήμαρχος και ο εκάστοτε αντιδήμαρχος... μπορεί αυτός που έχει τον παιδότοπο να μην είναι συμπαθής στους τώρα κυβερνώντες, αλλά ρε παιδιά λίγο έλεος, σας βλέπει ο κόσμος... τακτικές χουντικές που μόνο απο ακούσματα τις ξέραμε τώρα τις βλέπουμε και δεν ανοίγει ρουθούνι.
Και πείτε μου δηλαδή όλοι εσείς που είστε στα τοπικά συμβούλια στον δήμο, όλες οι παρατάξεις είστε σε όλα νόμιμοι, δεν έχετε ούτε μια μικρή ατασταλία, τα παιδιά σας οι γονείς σας τα ξαδέρφια σας κοκ; (αν ναι τότε πασο)
Eδώ υποτίθεται θέλουμε νέους επενδυτές στο νησί να το πάμε μπροστά, Πως έτσι; Eδώ τα ακούμε και σφυρίζουμε αδιάφορα.
Και μην μου πείτε οτι είναι η πρώτη φορά γιατί έχει ξαναγίνει αυτό σε άλλη περιοχή των Κυθήρων. Δηλαδή ωπα κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε για αυτό, ντρέπομαι ειλικρινά και λυπάμαι που σφυρίζετε αδιάφορα σε αυτές τις τακτικές.
Προσπαθώ να καταλάβω αυτές τις τακτικές αλλά πραγματικά με εξοργίζουν, έχουμε λύσει όλα τα άλλα τις τοπικής κοινωνίας των Κυθήρων και ασχολούμαστε, ποιος θα είναι ο επόμενος εναντίον τις τώρα παράταξης για να τιμωρηθεί.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα από ανθρώπους που με χαιρετάνε, τους χαιρετάω και μόλις στρίβω την γωνία με αρχίζουν από πίσω.
Γενικά στο νησί μας θέλω να λέω μια καλημέρα, καλησπέρα με όλους χωρίς να ντρέπομαι να κοιτάξω τον άλλο στα μάτια επειδή του την έχω φέρει από πίσω.
Αντί να χειροκροτούμε το γεγονός ότι έρχονται και ρίχνουν τα ωραία τους χρήματα στο νησί και στην τοπική κοινωνία, εμείς τους γυρνάμε την πλάτη.
Θα κλείσω με αυτήν την παράγραφο αν δεν το αλλάξουμε εμείς όλοι τότε πάμε χαμένοι έχουμε χάσει το παιχνίδι για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλές γιορτές με υγεία και καλά μυαλά…

Πειραιάς 5/4/2023 

Θεόδωρος Ζαντιώτης Πράπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου