Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-04-2014

Η αποστροφή του κ. Κουκούλη προς κάθε είδους κανονισμό και διαδικασία είναι γνωστή σε όλους. Δεν έχει τίποτε να πει για το γεγονός ότι δύο Δημοτικά Συμβούλια σύρονται και θα σύρονται για χρόνια στα Δικαστήρια για τις περιβόητες ανά την Ελλάδα παρατάσεις των επίδικων έργων με ευθύνη του ιδίου και της ομάδας διοίκησης του Δήμου; Αρκετά πια με την καραμέλα της δικομανίας! Ας δημοσιοποιήσει ο κ. Κουκούλης έστω και ΜΙΑ δικαστική ενέργεια που έπραξα ή ξεκίνησα ο ίδιος ως Πρόεδρος της Εγχωρίου Περιουσίας! Έστω και ΜΙΑ! Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Δεν μπορεί ο κ. Κουκούλης να αντιμετωπίσει ούτε τα επιχειρήματά μας, ούτε τις αναπτυξιακές μας προτάσεις που είναι δομημένες και μεθοδικές, ούτε την πολιτική μας κριτική για όσα δεν έπραξε εδώ και 7,5 χρόνια και γι΄ αυτό προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά καταφεύγοντας σε προσωπικές επιθέσεις. 

Εάν υπήρξε ΑΠΟΛΥΣΗ υπαλλήλου, να βγει η ίδια η απολυθείσα υπάλληλος να το καταγγείλει δημόσια και μάλιστα να το αποδείξει και εγγράφως. Αυτή είναι η ταμπακιέρα! Εάν ο κ. Κουκούλης νομίζει ότι θα κάνουμε προγραφές και δημόσιο στιγματισμό ανθρώπων βασιζόμενοι μόνο σε φήμες, τότε κάνει φρικτό λάθος. Θα πράξουμε τα δέοντα ΜΟΝΟ εάν τα καταγγελλόμενα αποδειχθούν εγγράφως και υπάρχει όντως θέμα, το οποίο δεν θα είναι φημολογία, αλλά υπαρκτή πραγματικότητα. Και επειδή ο κ. Κουκούλης έχει λάβει καλή θεωρητική παιδεία, του υπενθυμίζουμε το γνωστό ρητό: «Μηδενί δίκην δικάσης πριν ΑΜΦΟΙΝ μύθον ακούσης». Η άποψη του κ. Κουκούλη είναι η μία όψη του νομίσματος. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλοι μας να ακούσουμε και την άλλη. Η δημόσια καταδίκη ανθρώπων, οι προγραφές και τα διαφόρων ειδών πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων δεν αποτελούν χαρακτηριστικά του συνδυασμού μας ή της νοοτροπίας που πρεσβεύουμε. Η συγκεκριμένη συμπολίτης μας, εξάλλου, εργάζεται εδώ και κάποιους μήνες στο Δήμο Κυθήρων με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πεντάμηνη κοινωφελή εργασία και έχει έμμισθη σχέση εργασίας με το Δημόσιο. 

Ας μας κοινοποιήσει, όμως, ο κ. Κουκούλης τα παρουσιολόγια της Ειδικής Συμβούλου του Δήμου που έχει έρθει στα Κύθηρα μόνο 3-4 φορές εδώ και 5 χρόνια, ας μας δείξει τι ακριβώς έχει κάνει η κυρία αυτή στο Δήμο και το νησί για να αμείβεται με σχεδόν 1.300€ το μήνα, ζώντας όμως στην Αθήνα και όχι στα Κύθηρα! Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο για το οποίο ουδέποτε έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις!

Ο δικός μας πολιτικός αγώνας θα γίνει μόνο με επιχειρήματα και προτάσεις, όχι με προσωπικές αήθεις επιθέσεις, όχι με δικαστήρια και απειλές, όχι με ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα σε υποψηφίους αντιπάλων συνδυασμών, ούτε φυσικά με την πολιτική εξαργύρωση στρατιωτικών "εξυπηρετήσεων". 

Στις 18 του Μάη ΟΛΑ αλλάζουν.

Στράτος Χαρχαλάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος
«Κύθηρα – Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα»


Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα καινούργια μέρα (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου