Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή την προ ολίγων ωρών δήλωση του κ. Θεοδώρου Κουκούλη (Δημάρχου Κυθήρων), ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στράτος Χαρχαλάκης σχολίασε τα ακόλουθα:

«Είναι απορίας άξιον γιατί ο κ. Κουκούλης επιλέγει για πρώτη ίσως φορά να μας εμφανίσει μία δική του δήλωση, αφού μέχρι σήμερα όλες οι ανακοινώσεις και δελτία τύπου που τον αφορούν υπογράφονται από τον Αντιδήμαρχο κ. Πρωτοψάλτη. Φαίνεται πως η κατάρτιση συνδυασμού υπό το πρόσωπό μου μάλλον ανησυχεί τον κ. Δήμαρχο γι΄αυτό αποφάσισε να προβεί ο ίδιος σε δήλωση. Αναφορικά με το εμφανιζόμενο ως συμβάν, παρακαλώ πολύ τον κ. Δήμαρχο να κοινοποιήσει στο διαδίκτυο την σχετική πράξη απολύσεως που σύμφωνα με τα γραφόμενά του αφορά «υπάλληλο» και «εργοδότη». Αναφέρεται δηλαδή σε κάποιου είδους έμμισθη εργασιακή σχέση που αφορά υποψήφιο του συνδυασμού μας; Αν ναι, να αναφέρει το όνομα του εργοδότη, το όνομα της απολυθείσας υπαλλήλου, τα στοιχεία της σύμβασης που μονομερώς λύθηκε και την σχετική πράξη απολύσεως. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να προβούμε ως συνδυασμός στις δέουσες και επιβεβλημένες ενέργειες, αφού πρώτα συγχαρούμε τον κ. Δήμαρχο για το αστυνομικό του δαιμόνιο (αρκεί φυσικά να μην αποδειχθεί «άνθρακες ο θησαυρός»!). 
Μήπως, όμως, ο κ. Δήμαρχος θα έπρεπε να αναζητήσει σε υποψηφίους άλλων συνδυασμών εκτός από τον δικό μας, ανάλογες πρακτικές; Μήπως πράγματι υπάρχουν απολυμένοι υπάλληλοι που έχασαν την εργασία τους για λόγους προσωπικών εκλογικών αντεκδικήσεων και μάλιστα αξίωσαν μεγάλες αποζημιώσεις μέσω των Δικαστηρίων; 
Ενοχλείται ο κ. Κουκούλης από τα μακροσκελή κείμενά μας. Σε κανένα όμως από αυτά δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει και μάλιστα επί της ουσίας. Ενοχλείται ο κ. Κουκούλης από την τεκμηρίωση και την αντικειμενικότητα των γραφομένων μας. Λογικό, αφού εδώ και 7,5 χρόνια η νοοτροπία με την οποία άσκησε διοίκηση είναι εντελώς διαφορετική και ξένη προς τη δική μας αντίληψη. 
Τέλος θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Κουκούλη ότι όσες δήθεν αποκαλύψεις και αν κάνει και σε όσες λεκτικές επιθέσεις και αν προβεί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανακόψει το μεγάλο ρεύμα αλλαγής και ανατροπής που ζητά η συντριπτική πλειοψηφία της Κυθηραϊκής κοινωνίας, ρεύμα που με τίποτα δεν μπορεί να ταυτιστεί με το συνδυασμό του. Ο κ. Κουκούλης εκπροσωπεί ένα κομματικό σύστημα που έχει απέλθει. Όσο και να προσπαθήσει να λασπολογήσει τους αντιπάλους του, αυτό δεν αλλάζει».

Στράτος Χαρχαλάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα καινούργια μέρα (facebook.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου