Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΩΝΤΑΣ ΒΕΖΟΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

ΕΞΑΝΤΛΗΣΑ όλα τα χρονικά περιθώρια ελπίζοντας, ότι έστω την τελευταία στιγμή, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να με πείσει με ένα πρόγραμμα που κατ’ ελάχιστο θα μπορούσε να περιέχει μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ πρόταση. Δυστυχώς απογοητεύτηκα για μια ακόμα φορά.
ΠΩΣ θα μπορούσε άραγε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να με πείσει, ότι θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, όταν χρησιμοποιεί τα ίδια μέσα όπου σαράντα και πλέον χρόνια χρησιμοποίησε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα για να σταθεί στην εξουσία; (ΜΜΕ-Εκλογικός νόμος κλπ).
ΑΝΤΙΘΕΤΑ με ένα σκληρό μνημονιακό πρόγραμμα ζητά μια ΤΡΙΤΗ ευκαιρία (μην ξεχνάμε το δημοψήφισμα το οποίο ήταν η δεύτερη) διεκδικώντας μάλιστα και αυτοδυναμία προκειμένου να περάσει τα πιο σκληρά μέτρα, απαλλαγμένη από «αριστερά βαρίδια».
ΑΡΝΟΥΜΑΙ, όπως και εκατοντάδες σύντροφοί μου, τη συμμετοχή-συνενοχή στην πολιτική της «ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» και συστρατεύομαι με τους συντρόφους μου αγωνιστές της αριστεράς στον αγώνα για έξοδο από τα μνημόνια. ΣΕ ένα αγώνα για δημοκρατία και για δικαιοσύνη που θα διεκδικεί με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας και των τραπεζών.
ΚΑΛΩ όλους τους συντρόφους μου της Ο.Μ. Κυθήρων της οποίας υπήρξα συντονιστής να συστρατευθούν μαζί μου, δίνοντας ακόμα μια μάχη για να σταματήσει αυτή η λεηλασία της οικονομικής, κοινωνικής, ηθικής και πολιτισμικής ζωής του τόπου μας.

ΝΩΝΤΑΣ ΒΕΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου