Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Ορκίστηκε την Δευτέρα 16/11 Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κυθήρων με την παράταξη "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ" ο κ. Δημήτρης Φατσέας. 
Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Κομηνού λόγω απουσίας του Δημάρχου εκτός Κυθήρων. Ο κ. Φατσέας κλήθηκε σε αντικατάσταση του κ. Μιχαήλ Πρωτοψάλτη, μετά από έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο η επιβληθείσα ποινή της έκπτωσης στον κ. Πρωτοψάλτη θεωρείται άμεσα εκτελεστή λόγω απόρριψης του αιτήματος αναστολής εκτέλεσης της ποινής του κ. Πρωτοψάλτη από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Σημειώνεται ότι οι επιβληθείσες πειθαρχικές ποινές σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων που αφορούν σε πειθαρχικές παραβάσεις της προηγούμενης δημοτικής θητείας έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας των συλλογικών οργάνων διοίκησης του Δήμου μας, ενώ οι αρμόδιες κρατικές αρχές καθυστερούν πολύ στην απάντηση σχετικών ερωτημάτων καθώς πρόκειται για πρωτόγνωρες πειθαρχικές διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάρχει σχετική εμπειρία αντιμετώπισης. 
Θα ακολουθήσει αντικατάσταση του κ. Πρωτοψάλτη στη θέση του Μέλους και Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, με εκλογή από το Δημοτικό Συμβούλιο

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου