Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ ΤΗΣ ''PHILOXENIA 2015'' ΜΕ ΈΠΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε η 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης PHILOXENIA 2015 κατά την οποία ο Δήμος Κυθήρων παρουσιάστηκε για ακόμα μία φορά στο κοινό της Βορείου Ελλάδος. 
Η φετινή παρουσία έγινε με ανανεωμένο περίπτερο και νέο έντυπο υλικό, τα οποία εντυπωσίασαν εκθέτες και επισκέπτες αποκομίζοντας θετικότατα σχόλια, ενώ κατά την λήξη της έκθεσης το περίπτερο του Δήμου μας βραβεύθηκε από τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO με έπαινο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η καλά οργανωμένη και μεθοδική δουλειά της Δημοτικής Αρχής τυγχάνει ευρύτερης αναγνώρισης και μάλιστα από τον μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα στην Ελλάδα.
Στη διάρκεια της έκθεσης έγιναν επαφές με τουριστικούς πράκτορες από την Αγγλία, την Κύπρο, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Σουηδία και τη Δανία. Παράλληλα, το περίπτερο του Δήμου μας επισκέφθηκαν πολλοί Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων του τουριστικού κλάδου και φυσικά εκατοντάδες επισκέπτες που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το νέο έντυπο υλικό του Δήμου μας.

Το Δήμο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μηνάς Κορώνης, η Αντιπρόεδρος κα. Μαρία Κασιμάτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζαχαρίας Σουρής, ο υπάλληλος του Δήμου κ. Παναγιώτης Γιαννιώτης, ενώ στο περίπτερο του Δήμου παρείχαν πολύτιμες εθελοντικές υπηρεσίες Κυθήριοι που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη και νέοι από την Ένωση Νεολαίας Κυθήρων "Πορφυρίς" καθώς και συμπατριώτες μας που ταξίδευσαν από τα Κύθηρα, δίνοντας την εικόνα μιας δυναμικής παρουσίας η οποία θα ενταθεί στις ερχόμενες εκθέσεις που θα συμμετάσχει ο Δήμος.




Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου