Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ

Απεβίωσε σήμερα 11/5 στην Αθήνα, μετά από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης των: kithiraikanea.blogspot.gr και του kithiraikanea.gr Αντώνης Λαμπρινίδης, σε ηλικία 71 ετών.
Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το 1947 και ακολούθησε καριέρα Μηχανικού στην ποντοπόρο ναυτιλία από το 1970 μέχρι το 2005 (35 συναπτά χρόνια), από την οποία απέκτησε πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα των ναυτιλιακών θεμάτων. Μετά τη συνταξιοδότησή του συνεργάστηκε με τον αείμνηστο Θοδωρή Τραβασάρο στο TTV και πριν περίπου 10 χρόνια άρχισε να ασχολείται συστηματικά με την διαδικτυακή ειδησεογραφία των Κυθήρων και Αντικυθήρων, μέσα από ένα από τα πρώτα blogs πανελλαδικά στον τομέα αυτό. Είχε αναδείξει από τους πρώτους το ζήτημα του παράνομου αγκυροβολίου πλοίων στον Όρμο Βοιών και πολλά σημαντικά τοπικά θέματα στον τομέα του περιβάλλοντος, των ανεμογεννητριών, των ακτοπλοικών θεμάτων κ.λπ.
Η αιμοκάθαρση την οποία είχε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια τον κατέβαλε αρκετά με αποτέλεσμα να καταλήξει από σοβαρά προβλήματα υγείας, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατό του, έκανε στο σταθμό μας την ακόλουθη δήλωση: 
"Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για το θάνατο του καλού μας συμπατριώτη Αντώνη Λαμπρινίδη. Από σήμερα ο τοπικός ηλεκτρονικός τύπος είναι φτωχότερος. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του (όπως και με όλα τα τοπικά μέσα) τα τελευταία χρόνια και να βρω στο πρόσωπό του έναν άξιο υπηρέτη της αλήθειας, που δεν δίσταζε ποτέ να την αναδείξει ακόμα και αν αυτή ήταν σκληρή ή επώδυνη. Σίγουρα το κενό που αφήνει είναι μεγάλο. Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλληπητήρια".

Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου