Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΙΝΑΙ COOL, ΕΙΝΑΙ ΤΕΑΜ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ 8ου ΠΑΓΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 20.5.2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Παγκυθηραϊκό Τουρνουά Μπάσκετ, που πραγματοποιήθηκε στις 19 & 20 Μαϊου 2018, στο Λιβάδι Κυθήρων.
Συνολικά συμμετείχαν 5 ομάδες, αριθμός μικρότερος από προηγούμενες διοργανώσεις.
Και τις δύο ημέρες παρακολουθήσαμε δυνατά παιχνίδια με τους παίχτες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, προσφέροντας στους παρευρισκομένους όμορφο κατά διαστήματα θέαμα.
Την πρώτη θέση και το Κύπελλο της διοργάνωσης, κατέκτησε η ομάδα COOL TEAM, έχοντας σταθερά καλή απόδοση σε όλους τους αγώνες της δεύτερης ημέρας του Τουρνουά.
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα STREETBALLERS, που παρά την καλή της παρουσία, η άμυνά της, την πρόδωσε στο μεγάλο τελικό. Τέλος την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα RIVER STATE WARRIORS.
Πρώτος σκόρερ και MVP του Τουρνουά αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, σημειόνωντας 48 συνολικά πόντους. Στη δεύτερη θέση με 46 πόντους βρέθηκε ο Εσμέρ Κιορί, αφήνωντας πολύ καλές εντυπώσεις με την αποδοσή του, ενώ την τριάδα των πρώτων σκόρερ του Τουρνουά συμπλήρωσε ο Γιάννης Μαγουλάς με 43 πόντους.
Κλείνοντας, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Άκη Αγιοπλούδη και την κα. Σταυρούλα Μπαμπούνη, για την άψογη διοργάνωση και την διεξαγωγή του 8ου Τουρνουά Basket στα Κύθηρα.




















Κείμενο - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου