Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΈΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τη Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Προεδρικό Μέγαρο των Αθηνών, κατόπιν προσκλήσεων, η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας είχε τη δεύτερη συνάντηση της με την Αυτού Εξοχότητα, το Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Τα μέλη της Ένωσης αφού ευχαρίστησαν θερμά το Κο Πρόεδρο για τη πρόσκληση σ ένα τόσο σημαντικό  χώρο όπως το Προεδρικό Μέγαρο, του δώρισαν ιστορικά βιβλία της Μονεμβασίας και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Η διάρκεια της συνάντησης, που ξεπέρασε τη μία ώρα, εστίασε στα ζητήματα της υπερφορολόγησης των επιχειρηματιών, στην οικονομική πίεση που ασκείτε στις κοινωνικές παραγωγικές τάξεις, στα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Μονεμβασίας καθώς και σε άλλα θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.
Επιδόθηκαν στο Κο Πρόεδρο αντίγραφα των υπογραφών 3500 κατοίκων του Δήμου Μονεμβασίας που εκφράζουν την αντίθεση τους  στη κατασκευή εναερίου δικτύου υψηλής τάσης μέσα από το Δήμο Μονεμβασίας στα πλαίσια του έργου διασύνδεσης Πελοποννήσου-Κρήτης, καθώς και  ιστορικό των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και των φορέων της περιοχής, κατά της κατασκευής Αιολικών σταθμών στο Δήμο μας.
Στο ζήτημα της υπερφορολόγησης των επαγγελματιών και προκειμένου να καταδειχθεί το πλήθος των ελέγχων, επιδόθηκε στο κο Πρόεδρο λίστα, όπου αναγράφεται το πλήθος των υπηρεσιών που έλεγξαν σε καθημερινή σχεδόν βάση τις επιχειρήσεις της Μονεμβάσιας ,μέσα στο καλοκαίρι.
Ο κος Πρόεδρος δήλωσε την υποστήριξη του στο μέσο ελεύθερο επιχειρηματία και  επαγγελματία και υποστήριξε πως αυτοί αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και  επιχειρηματικότητας.
Αποχαιρετώντας μας ο Κος Πρόεδρος δήλωσε πως η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοιχτή για τη Μονεμβάσια και τους κατοίκους της καθώς τον δένουν δεσμοί αγάπης με τη περιοχή μας, ενώ δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το Κάστρο και την προσφορά του στην ιστορία του Έθνους μας.
Πηγή: Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου