Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Ά ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

Αγαπητοί συμπολίτες μου, 
επέλεξα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, γιατί πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μπορούν και έχουν τη βούληση να οδηγήσουν τον τόπο μας σε ανάταξη. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει την οικονομία σε ανάπτυξη και να εκσυγχρονίσει το κράτος και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. 
Μόνο ένα κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, στο τιμόνι της χώρας, που δε φέρει βαρίδια δεκαετιών, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις χρόνιες παθογένειες του κράτους και να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Η μάχη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο δεύτερο κομμάτι της διαπραγμάτευσης δε μπορεί παρά να αξιολογηθεί θετικά, από όλους όσοι αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα του συμβιβασμού. Αντίθετα με τους προηγούμενους, ο Αλέξης Τσίπρας δεν υιοθέτησε τη λογική που του επιβλήθηκε ούτε είχε καμιά διάθεση να την παρουσιάσει σαν αναγκαία για τη χώρα. 
Σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, στο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πρόγραμμα και προτάσεις. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν δεσμεύσεις λόγω της συμφωνίας που υπέγραψε η χώρα μας, αλλά υπάρχουν περιθώρια διορθώσεων και παρεμβάσεων. Δεν έχουν όλα τα κόμματα τις ίδιες θέσεις και προτάσεις. Η νέα κυβέρνηση, που θα αναδειχθεί στις επερχόμενες εκλογές, θα πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια για την άμβλυνση των αδικιών των μνημονίων και τη στήριξη των δοκιμαζόμενων στρωμάτων της κοινωνίας μας. Είναι αναγκαία η ανάπτυξη ενός σχεδίου σωτηρίας της χώρας στις νέες συνθήκες.  
Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα πιστεύω πως η επένδυση της χώρας για το μέλλον πρέπει να είναι η αναβάθμιση της παιδείας μέσα από την ενίσχυση των πειραματικών σχολείων, τη βράβευση της Αριστείας και τη στήριξη των παιδιών ώστε να αναπτύξουν και αναδείξουν τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους αλλά και να εξελιχθούν σε υπεύθυνους πολίτες. 
Σε αυτό το πλαίσιο, στις 20/9 σας καλώ να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα.



Βιογραφικό της Γεωργίας Γεννιά
Γεννήθηκα το 1974. Με προσφυγικές μικρασιάτικες ρίζες και καταγωγή από τον Πειραιά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας. Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι εκπαιδευτικός στα Ράλλεια  Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία. Το 2011 συμμετείχα στη συγγραφή συγγράμμοταος για τις καινοτόμες δράσεις εκπαιδευτικών της Περιφέρειας Πειραιώς ενώ γνωρίζω άπταιστα την αγγλική και γαλλική γλάωσσα. Ήμουν αθλήτρια του Γ.Σ.Αρκαδίας στα 100 μ ενώ από το 2005 είμαι παντρεμένη με τον καλαθοσφαιριστή και γυμναστή Στράτο Βαφεία και έχω αποκτήσει ένα γιο, τον οκτάχρονο Στέφανο-Σωκράτη. 

Η ενασχόλησή της Γεωργίας Γεννιά με την πολιτική ξεκίνησε ήδη από τα μαθητικά της χρόνια όταν είχε εξελέγη Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης ενώ ήταν μέλος του συντονιστικού των σχολείων 2/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας στις καταλήψεις του 1990. Από το 1995 έως το 1998 υπήρξε Υπεύθυνη Τύπου του Γραφείου Πόλης ΑΕΙ Αθήνών και από το 1996 έως το 1998 Μέλος του Γραφείου Τύπου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Δ.Σ. φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών, Μέλος της Συγκλήτου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ, μέλος του Κ.Σ. της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ -Γραφείο Σπουδάζουσας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., και μέλος της Κ.Ε.Γ.ΜΕ. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ) ως εκπρόσωπος της ΕΦΕΕ. Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφεριακός Σύμβουλος Πειραιά με τον Συνδυασμό "Αττική Συνεργασία- Όχι στο Μνημόνιο" Αλέξης Μητρόπουλος ενώ το 2011 εξελέγη μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Άρματος Πολιτών. Το 2012 και το 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α΄Πειραιά και Νήσων με το ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Γεωργία Γεννιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου