Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΈΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΓΟΝΕΖΟΥ

Άκαρπες παραμένουν, μετά από έξι ημέρες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θεόδωρου Μαγονέζου, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη 3/9 στα Κύθηρα. 
Ο ενενηντάχρονος συμπατριώτης μας εθεάθη κατά πληροφορίες τελευταία φορά την περασμένη Τετάρτη 2/9 στην περιοχή κοντά στο νεκροταφείο του Ποταμού, όπου διατηρεί σπίτι κι από τότε κανείς δεν γνωρίζει που έχει πάει και τι έχει συμβεί.
Σε επικοινωνία μας με την κα. Ελένη Στάθη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κυθήρων, μας ενημέρωσε πως παρά τις καθημερινές εντατικές έρευνες των αρχών, σε συνδυασμό με την ομάδα διάσωσης Κυθήρων και κατοίκους εθελοντές, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος του συμπατριώτη μας.
Για την ενίσχυση των ερευνών βρέθηκαν στα Κύθηρα δύο άτομα της ΕΜΑΚ με ένα εκπαιδευμένο σκυλί, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν περαιτέρω κι έτσι αποχώρησαν την Δευτέρα 7/9 από το νησί.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες γι αυτό αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή άκουσε κάτι ή έχει δει πρόσφατα τον άνθρωπο της φωτογραφίας, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία, την Πυροσβεστική ή την Ομάδα Διάσωσης Κυθήρων.
Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

Πληροφορίες: Ελένη Στάθη
Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου