Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ, ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ


Δανείζομαι τη φράση από τον πολύ αγαπητό συνάδελφο Δήμαρχο Αλίμου Andreas Kondylis με αφορμή χθεσινή του ανάρτηση για σημαντικά έργα οδοποιίας στον Άλιμο.
"Δεν ξέρω τι εννοεί ο Ερντογάν για τους δρόμους της Ελλάδας, πάντως στο ερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο την προσεχή Πέμπτη, εγκρίνονται οι όροι της Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Κυθήρων για το έργο 'Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας Νήσου Κυθήρων΄ με προϋπολογισμό 2.475.000€.
Το έργο αφορά 4 πολύ σημαντικούς δρόμους:
1. Αγία Πελαγία - Αγία Αναστασία (μετά το σημείο +475)
2. Μελιδόνι
3. Κακή Λαγκάδα
4. Διακοπουλιάνια - Προγκί - Άγ. Ιωάννης Γερακαρίου.
Το έργο θα δημοπρατηθεί το φθινόπωρο από το Δήμο Κυθήρων με δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Ο Δήμος μας ανέλαβε εξολοκλήρου την ωρίμανση του φακέλου και τις αδειοδοτήσεις και με το έργο αυτό υλοποιεί τις δεσμεύσεις του στην τοπική κοινωνία για τέσσερις πολύ σημαντικούς δρόμους που επί χρόνια αναμένεται η ασφαλτόστρωσή τους. Ευχαριστώ θερμά τη Ρένα Δούρου, τον Τάκη Χατζηπέρο, τον Χρήστο Καραμάνο και τους Μηχανικούς της Περιφέρειας καθώς και την ΤΥ του Δήμου μας.
ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ - ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".

Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου