Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ 2018 ''5 ΑΣΤΕΡΩΝ'' ΑΠΟ ΤΟ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασίας, διαχειρίστρια εταιρία του Σπηλαίου Καστανιάς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για δεύτερη συναπτή χρονιά το Σπήλαιο Καστανιάς έλαβε Πιστοποιητικό Διάκρισης από τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολογήσης στον κόσμο, το Tripadvisor, που εκατομμύρια χρήστες της συμβουλεύονται και χρησιμοποιούν.
Το πιστοποιητικό απονείμεται στις επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά εγκωμιαστικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο. Για την απονομή του Πιστοποιητικού Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.
Παράλληλα, ενδεικτικό είναι ότι το Σπήλαιο Καστανιάς, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 5η θέση από 387 δραστηριότητες για την Πελοπόννησο σύμφωνα με το Tripadvisor (βλ. ΕΔΩ) και λαμβάνει συνεχώς αξιολογήσεις 5 αστέρων. Έτσι περιμένει τους νέους, και μη, επισκέπτες καθημερινά από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ. για όλο το καλοκαίρι.
Πηγή: keppedm.gr, monemvasia.gov.gr
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου