Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ 2018

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αντικυθηρίων.
Μετά από αρκετά χρόνια η γιορτή έγινε στον φυσικό μας χώρο, στα γραφεία της Ένωσης που σιγά-σιγά αναμορφώνουμε και στην προσπάθεια μας να αρχίσουμε και πάλι να αξιοποιούμε τον χώρο μας και να ακουστούν και πάλι παιδικές φωνές, αλλά και σαν αρχή για να συγκεντρωνόμαστε πιο τακτικά οι συμπατριώτες σε διάφορες εκδηλώσεις.
Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με την συμμετοχή πολλών παιδιών αλλά και μεγάλων, τα παιδιά διασκέδασαν με τον κλόουν, όλοι απόλαυσαν εδέσματα και γλυκά που ετοίμασαν μέλη του Δ.Σ και κυρίες από την Ένωση και στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα προσφορά της Ένωσης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έφεραν τα παιδιά τους κοντά μας, όσους εργάστηκαν και πρόσφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης και να καλέσουμε τους συμπατριώτες μας – μέλη της Ένωσης να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις μας.
Προγραμματίζουμε σύντομα να πραγματοποιήσουμε και άλλες εκδηλώσεις στα γραφεία και θα θέλαμε να καλέσουμε τους συμπατριώτες μας να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους και με την προσφορά τους.




ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου