Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 1/10

Για μία ακόμη σχολική χρονιά, όπως και τόσες άλλες, γονείς και μαθητές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αδιαφορία και την αναλγησία του κράτους, συγκεκριμένα της Περιφέρειας, να παρέχει ένα βασικό αγαθό της εκπαίδευσης, τη μεταφορά των μαθητών στο σχολείο τους. Ο προσωρινός μειοδότης των συγκεκριμένων δρομολογίων Κος Κακαγιάς δηλώνει " αδυναμία" να εκτελέσει το έργο που ανέλαβε!!!
Οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Κυθήρων και του Νηπιαγωγείου Ποταμού (Αγ.Πελαγίας) αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή καλώντας κοινή Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 20/09/2019, την απόφαση της οποίας κοινοποιούμε.
Έκτοτε προέκυψαν συναντήσεις των δύο ΔΣ με τον Δήμαρχο Κυθήρων Κο Χαρχαλάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Κα Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη από την οποία και δεχτήκαμε υποσχέσεις για άμεση επίλυση του προβλήματος έως την Παρασκευή 27/09/2019. Δείχνοντας ειλικρινή καλή διάθεση και εμπιστοσύνη αναστείλαμε τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις μας.
Όχι μόνο δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη αλλά εισπράξαμε αδιαφορία και εμπαιγμό! Γι΄αυτό ενημερώνουμε δημόσια ότι την Τετάρτη 2/10/2019 θα προχωρήσουμε στην ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή σε ΑΠΟΧΗ των παιδιών μας από τα μαθήματά τους.
Θα προβούμε σε κάθε μέσο διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οι μαθητές να γίνονται θύματα από τη μία των πολιτικών υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης και των εκβιασμών των επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων από την άλλη.
Ελπίζουμε στο καλύτερο για τα παιδιά μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ (ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑΣ) ΚΥΘΗΡΩΝ

Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου