Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 25/2

Μετά από πρόταση του Δημάρχου που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ., η συνεδρίαση για το θέμα των ανεμογεννητριών της Τρίτης 25/2 θα γίνει την ίδια ώρα (16:00) στην αίθουσα “Δημήτριος Στάης” του Κυθηραϊκού Συνδέσμου προκειμένου να υπάρχει επαρκής χώρος για τους δημότες.
Στο Δ.Σ. αυτό δεν πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση, καθώς στη φάση έκδοσης αδειών παραγωγής από τη ΡΑΕ δεν εξετάζεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς ούτε ζητούνται γνωμοδοτήσεις υπηρεσιών, αλλά ο χαρακτήρας του είναι ενημερωτικός. Θα τηρηθεί η διαδικασία πρωτολογίας και δευτερολογίας των μελών του Δ.Σ. και μετά την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας θα υπάρξει η δυνατότητα τοποθέτησης των δημοτών με συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που θα προταθεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
Σε κάθε περίπτωση σκοπός της εν λόγω συνεδρίασης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η ενημέρωση με στόχο την παράθεση όσο το δυνατόν όλων των δεδομένων που άπτονται του ζητήματος ώστε οι αιρετοί και οι δημότες να αποκτήσουν την πληρέστερη δυνατή εικόνα για τα αιολικά πάρκα.
Πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα δημοσιοποιηθεί η σχετική εισήγηση του Δημάρχου προκειμένου να υπάρχει συγκεκριμένη βάση συζήτησης.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου