Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΈΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ 30/9 ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΗ 3/10

Με ένταση και πλήρη διάσταση απόψεων πραγματοποιήθηκε η σημερινή (30/9) συνάντηση - διαπραγμάτευση στην Περιφέρεια Αττικής μεταξύ των αυτοκινητιστών των Κυθήρων και της ηγεσίας της Περιφέρειας Αττικής.
Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου παρουσιάστηκε αμετακίνητη στις απόψεις της και τα μέχρι τώρα δημοσιευμένα δρομολόγια, δηλώνοντας σε έντονο ύφος πως << Δεν θα υποκύψω σε συντεχνιακά συμφέροντα>>. Παράλληλα τόνισε στους μεταφορείς πως τα περιθώρια για αναπροσασμογές στα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ στενά και για να υπάρξει η οποιανδήποτε τροποποίηση πρέπει πρώτα να υπογραφούν οι παρούσες συμβάσεις.
Το πλήρες αδιέξοδο απεφεύχθη την τελευταία στιγμή, έπειτα από την καθοριστική και έντονη πίεση από τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Στράτο Χαρχαλάκη που παρίστατο αλλά και τους συμμετέχοντες, με αποτέλεσμα να ορίστεί νέα ημερομηνία διαπραγμάτευσης, μόνο για τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών των Κυθήρων, για την Παρασκευή 3/10.
Επίσης παρά τα επιχειρήματα των αυτοκινήτιστών των Κυθήρων πρόβλημα υπήρξε και με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής που δεν αποδέχονται πως ο μαθηματικός τύπος και ο υπολογισμός της τιμής των δρομολογίων έχει λάθη.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου