Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 5.10.2014

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων σε "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης". Η τελετή διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τον Αερολιμένα Κυθήρων.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ τέλεσε Αγιασμό, αναπέμποντας ειδική δέηση με αφορμή την τελετή ονοματοδοσίας του Αερολιμένα, ενώ στη συνέχεια έγιναν χαιρετισμοί επισήμων και προσκεκλημένων.

Παρέστησαν η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα κ. Amberg, o Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, οι Βουλευτές κ.κ. Κ.Κατσαφάδος και Π. Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παν. Χατζηπέρος, ανώτατα στελέχη της Υ.Π.Α. και της Ο.Α., ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τοπικές στρατιωτικές και λοιπές αρχές του νησιού και ο τέως Δήμαρχος και κύριος εμπνευστής για την αποδόση του ονόματος "Αλέξανδρος Ωνάσης" στο Αεροδρομίο Κυθήρων κ. Θεόδωρος Κουκούλης. 
Ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης είχε την ευκαιρία εκτενούς συνομιλίας με τον Ελβετό Πρέσβη και τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση θέτοντας θεμέλια για περαιτέρω συνεργασία. 
Διαβάστε την ομιλία του κ. Δημάρχου εδώ

Πηγή: kythira.gr
Φωτογραφίες: Χρύσα Φατσέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου