Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΈΡΓΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4/3

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 4-3-2015 στις 18.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, υπό την προεδρία του Λάζαρου Βέζου.
Παρόντες ο Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης. 
Οι αντιδήμαρχοι, Μαθιός Αγγελιουδάκης και Γιώργος Κομηνός.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Ζαντιώτης, Μελίνα Μαρουλίδου, Ειρήνη Τραβασάρου, Μηνάς Κορώνης, Γιάννης Κατσανεβάκης, από την πλειοψηφία και Μιχάλης Πρωτοψάλτης, Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος και Νίκος Μεγαλοκονόμος, από την αντιπολίτευση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα για τον αιφνίδιο θάνατο του μέλους του, Μανώλη Γ. Στάθη και τήρησε ενός λεπτού σιγή.
Στην εξόδιο ακολουθία τον Δήμαρχο θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα παραβρεθούν οι επικεφαλείς των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 8, ενώ συζητήθηκαν και 3 θέματα προ ημερήσιας διάταξης.
Στο στάδιο της ενημέρωσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο εξώδικο προς την ΛΑΝΕ, και στην απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για ένταξη στο ΠΕΠ, των έργων στους ΧΑΔΑ Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κομηνός αναφέρθηκε στην επίσκεψη του συγκοινωνιολόγου και τις προτάσεις του για τα κυκλοφοριακά προβλήματα του νησιού. 
Ο Αντιδήμαρχος Μαθιός Αγγελιουδάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα των οχημάτων.
Η παράταξή μας τιμώντας, την μνήμη του Μανώλη Στάθη που τόσο πρόωρα έφυγε, δεν έθεσε ερωτήσεις ούτε ζήτησε ενημέρωση για κανένα θέμα, θα το κάνει σε επόμενη συνεδρίαση.

Η συνεδρίαση έκλεισε με την ομόφωνη έγκριση των προ ημερήσιας διάταξης θεμάτων και αυτών της ημερήσιας διάταξης.

Πηγή: Νέα Πορεία Όραμα και Έργο (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου