Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ 8/3 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο μουσικό κέντρο των συμπατριωτών μας Ανδρόνικου Διονυσίου και Κατσανεβάκη Δέσποινας  «Ο ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» στο Ρέντη την Κυριακή 8/3/2015.  
Μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας παραυρέθηκαν όπως επίσης και αρκετοί φίλοι της Ένωσης.Επίσης είχαμε την τιμή να παρευρεθούν ο βουλευτής Α΄Πειραιά & Νήσων  της Ν.Δ κος Κατσαφάδος Κωνσταντίνος , ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος Παναγιώτης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Πρωτοψάλτης Μιχάλης , ο Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Περιφέρειας Πειραιά κος Πετρόχειλος Αλέξης, ο κος Ιωάννης Σωτήρχος , ο Αρχαιολόγος κος Άρης Τσαραβόπουλος και η Πολιτευτής κα Ζωή Ρούσσου.  
Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Ιωάννης Γλυτσός στην αρχή απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό και στην συνέχεια μας διασκέδασε το συγκρότημα του συμπατριώτη μας κου Χαρχαλάκη Χρήστου . Επίσης πραγματοποιήθηκε  λαχειοφόρος αγορά προς ενίσχυση του Συλλόγου με πλούσια δώρα και μεγάλη ανταπόκριση από όλους.  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του κέντρου και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και πλούσιο μενού που μας παρείχαν.
Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης σέρνει το χορό!
Έκανε και η σκούπα την εμφάνισή της στην πίστα μαζί με έναν ''τυχερό'' που μένει μόνος καβαλιέρος χωρίς ντάμα!!! Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που δεν το βλέπουμε πλέον συχνά σε εκδηλώσεις!
ο Βουλευτής στην Ά Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αντικυθηρίων κ. Γιάννη Γλυτσό 
ο Αντικυθήριος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Χατζηπέρος με την πολιτευτή της ΝΔ στην 'Α Πειραιά και Νήσων κα. Ρούσσου και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αντικυθηρίων κ. Αλοϊζο 

   
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
  
Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας  

Ιωάννης Ι. Γλυτσός                  Ιωάννης Εμ. Κατσανεβάκης 

Πηγή - Φωτογραφίες: Διονύσης Ανδρόνικος
Λεζάντες φωτογραφιών: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου